dimecres, 10 de novembre del 2010

Presentació de l'encapçalament de la candidatura de la CUP a les eleccions municipals


Des de la Candidatura d'Unitat Popular de Sant Cugat volem anunciar que el proper diumenge 14 de novembre fem l'acte de presentació de l'encapçalament de la llista electoral per les eleccions municipals de maig de 2011.

A espera de confirmació, la presentació serà a la sala d'actes del Casino de la Floresta, un espai emblemàtic que durant anys ha estat en desús i que després d'anys de reivindicacions de les entitats cíviques de la Floresta, aquest 2010 ha estat inaugurat com a nou equipament del districte.


Allà presentarem les persones que ocuparan els 5 primers llocs de la llista de la CUP. La nostra és una candidatura que aposta radicalment pel treball col·lectiu i no ens resulta gens fàcil personalitzar tot el nostre projecte de cara a les eleccions en una sola persona. Tanmateix, per intervenir en política municipal cal una llista en què apareguin els noms d'aquells i aquelles que integren la candidatura, així que hem decidit desvetllar no 1 sinó 5 candidats per tal de refermar la nostra idea de col·lectiu.


A l'acte, que tindrà lloc a les 12 del migdia, explicarem el nostre projecte i els eixos bàsics del treball que durem a terme els propers mesos. També explicarem els trets diferencials de la nostra candidatura, els motius que ens porten a presentar-nos i com pretenem incidir en política municipal amb la nostra entrada a l'ajuntament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada